De Verboden Sectie - Editie 1, Jaargang 16

- Van : Moira Nolan

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Ginny Jones

Ginny Jones Wat een leuke editie zeg! Ik geniet er elke keer weer van!

Riley Marks

Riley Marks Het is weer een bomvolle editie geworden! O, een boek over Molly en het Toverschool Toernooi? Hier verheug ik mij nu al op, al zullen alle boeken weer prachtig worden. ❤️ Succes voor wie gaat solliciteren!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Door intro van Brayden wou ik meteen verder lezen. Leuk om te weten hoe enthousiast Mills is over het schrijven van Herman Duffeling, vooral zijn leven vooraf ga ik nog eens lezen. Wat leuk om zo meer over jou te komen weten Saoirse, toch wel goede keuze dat je voor boeken lezen gaat hoor, wat heb je aan boeken zonder lezers? Leuk om te zien hoeveel boeken er zijn gepubliceerd en wat er nog allemaal komen gaat. De bieb is echt een leuke plek om te solliciteren, dus ik raad iedereen aan om dat te gaan doen als je van boeken schrijven houdt! Leuke verboden sectie weer Moira en andere biebleden, complimenten.

Alice Dumledoore

Alice Dumledoore Wat een mooie en leuke editie weer! Ben benieuwd naar jullie boeken!

Aidan Crane

Aidan Crane Jeetje! Wat een mooie grote editie zeg! Fantastisch! Het was heel leuk om te lezen waar jullie mee bezig zijn en ik ben dan ook razend benieuwd naar de boeken én natuurlijk wat Moira van plan gaaf zijn als de huiswerk en cursusboeken klaar zijn, je weet het maar nooit! Super leuk om Saoirse wat beter te leren kennen als jullie nieuwe Minion! Je kan wel zien dat jullie hard bezig zijn! ❤️

Estrela Leia

Estrela Leia Wat een heerlijke editie! Fijn om te lezen wat er allemaal gaande is in de bieb. Zeker solliciteren! Het is een fantastisch baantje!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Wat is dit weer een fantastische editie. Heel leuk gedaan hoor en als ik niet zo ontzettend blij was als minion had ik zeker weten gesolliciteerd. Het lexicon vind ik echt fantastisch, maar helaas heb ik daar echt te weinig tijd voor. Super benieuwd naar de volgende editie. XD

léonor watson

léonor watson wauw, wat een leuke editie! Het is dat ik al ben aangenomen bij De Kibbelaar, anders had ik hier zeker gesolliciteerd!

Raven Prior

Raven Prior Wat een leuke editie weer! Tegen alle mensen die twijfelen zou ik zeggen, zeker doen! Het is echt geweldig om boeken te schrijven ;)

Isla Spence

Isla Spence Super leuke editie weer! Ik ben benieuwd naar de komende boeken ❤️

Mally Anderson

Mally Anderson Leuk om te lezen :p

Ellen Aster

Ellen Aster Superleuk om te lezen! Ik ben vooral heel benieuwd naar het boek over het Toverschool Toernooi, die lijkt me superinteressant :)

Clio Cunningham

Clio Cunningham Geweldige editie! Ik kijk al uit naar de boeken over Jenny, Molly, het Toverschool Toernooi en de andere huiswerk boeken! De bibliotheek van Zweinstein is echt zo tof :3

Nikita Hunter

Nikita Hunter Wat een ontzettend leuke editie van de verboden sectie! Ik ben heel erg benieuwd naar die previews, of eigenlijk achter de boeken die online gaan komen natuurlijk! Het is overduidelijk dat jullie ontzettend hard werken, en jullie doen dat ook nog eens ontzettend goed! ♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte