De Kwebbelende Klassenoudste - WEDSTRIJD EDITIE, jaargang 4

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Wedstrijd Editie, Jaargang 4
Door: De Klassenoudsten en Shane Tyson
Vurig Voorwoord
met Shane Tyson
Inez Wolfcrest.gif

Welkom bij alweer de laatste editie van dit schooljaar! Wat gaat de tijd toch onnatuurlijk snel hier op school vinden jullie niet? Jullie hebben inmiddels de examens bijna afgerond met zulke hoge cijfers die abnormaal zijn tijdens een schooljaar en staan natuurlijk alweer te popelen om de school zo gauw mogelijk te verlaten, om met jullie ouders, lieve vriendjes en/of vriendinnetjes op vakantie te gaan! Ook die vakantie gaat natuurlijk veel te snel weer voorbij..Maar voordat jullie allemaal de benen nemen, moeten mogen jullie allemaal eerst deze krant doorspitten!

En juist omdat het de laatste editie van dit schooljaar is, gaan we in plaats van de Regels & Richtlijnen te benoemen die jullie allemaal zo geweldig leuk vinden een leuke wedstrijd houden! Want hoe goed kennen jullie eigenlijk onze Klassenoudsten?

Juist, misschien de een wel beter dan de ander.. Maar hoe leuk is het om een keer roddels te lezen over onze eigen Biba-boerderij dieren? Dat Amora Collins mij, Shane Tyson, heeft afgewezen. Dat laten we natuurlijk lekker achterwege! En kunnen jullie bepaalde feiten en weetjes over onze Aubergines plaatsen bij de juiste Klassenoudsten en Leider? Nikita Hunter heeft haar best gedaan om de roddels die zich achter de schermen hebben plaatsgevonden, speciaal voor jullie open en bloot te gooien!

Wij wensen jullie allemaal veel plezier en succes bij deze leuke wedstrijd! Doe je best en verdien een leuk zakcentje voor op vakantie!

Liefs,
Shane en de Klassenoudsten
 
Reuzeinktvis roddels
door Nikita Hunter
Sluipwegwijzer.gif
Dames en heren, jongens en meisjes en ander gespuis,

Voor deze editie - die zoals je gemerkt hebt, een beetje anders is dan normaal - ben ik achter mijn oude vertrouwde bureautje gekropen voor jullie. Het was een droom om dit te schrijven, om aan jullie te kunnen laten zien dat ondanks dat we misschien heel erg proberen om serieus over te komen we ook echt heel veel andere dingen doen. Het was een eer om gevraagd te worden om dit te schrijven, om mij te kunnen focussen op iets wat ik heel erg leuk vind. Ik presenteer dan ook met grote trots en heel veel plezier; de reusachtige inktvis roddels!

 
Natuurlijk maken we ons allemaal zorgen om onze Beer, onze Blondy. Ze is al onwijs lang niet gezien en daarom ben ik op zoek gegaan naar aanwijzingen. Eerder was Katie ook vermist, maar die is weer terug! Waar kwam ze vandaan? Was ze misschien bij Blondy? Ik vraag het me af. De hele situatie was een beetje curieus. Toen ik het ging navragen verschilden de verhalen van ‘’Die is op vakantie, voor een paar maanden naar…. Lapland!’’ tot ‘’Zit die niet gewoon in de bibliotheek?’’ Nou, ik heb gekeken in de bibliotheek en daar was ze niet. Een laatste tip die ik kreeg was dat ze het zo zielig vond dat de reuzeninktvis alleen was, ze hem gezelschap is gaan houden. Waar ze ook is, ik hoop dat ze snel weer terug komt, want wat is nou een goede boerderij dierentuin zonder een beer?

Van de vermiste klassenoudsten naar de hopeloos verliefde.. Want daarvan hebben we er ook een paar. Er zijn genoeg roddels met een kern van waarheid die zomaar ontstaan als wij Klassenoudsten met elkaar in gesprek zijn. Zo blijkt het dat Liza, die een vriend heeft..of had? eigenlijk een oogje heeft op Matthijs. Dit zou ontstaan zijn in het bad van de klassenoudsten waar ze samen in zijn aangetroffen. Liza zou echter niet de enige zijn die een oogje zou hebben op Matthijs, volgens Julian heb ik - Nikita - ook een oogje op Matthijs. Al heb ik dit snel ontkracht om te zeggen dat ik toch liever Ryan wilde. Nou toen werd ik uitgemaakt voor player, want ik zou ook al Lola Temple willen.. Matthijs heeft ondertussen aangegeven dat hij blij was dat er een nieuwe Lisa was waar hij zijn pijlen op kan gaan richten. Het is een chaos Of gaos, Shane?. Een Klassenoudste zonder chaos in zijn liefdesleven is Julian op het moment. Er bloeit iets op tussen hem en Nora Aiden. Wat het is zijn we nog niet helemaal over uit, maar als Julian daardoor wat minder chagrijnig wordt zijn we allemaal tevreden! (p.s. Namine en Stan zijn ook nog steeds bij elkaar hoor)
Shane is vertrokken, nee hij heeft zijn baan -nog- niet opgegeven maar hij is even weg. Waar die naar vertrokken is weten we niet, we vermoeden een tripje met Amora maar we weten het niet zeker. Het zou ook best kunnen dat hij op zoek ging naar Blondy en dat hij daar ook maar gewoon bleef. Nu hebben wij democratisch besloten dat we gewoon een anarchie worden met Liza aan het hoofd en we moeten maar kijken hoe dit moet gaan uitpakken. Zonder leider.. zijn de Klassenoudsten dan nog wel onder controle te houden? Ik vrees het ergste...

Nu zijn er ook een hoop dingen die jullie niet meekrijgen, die voor jullie niet te volgen zijn omdat ze worden besproken in gesloten kring. Nu is er voor één keer een uitzondering gemaakt, een exclusief kijkje in de wereld van deze knotsgekke beestenbende. Alsof jullie zelf bij de discussie over Maastricht en Middelburg zijn, die Liza niet uit elkaar kon houden (Nu wel hoor, echt waar!). De discussies die gevoerd worden over wat wel en niet in topics mag worden beschreven, waar de grens moet worden getrokken. Waar we Shane vaak genoeg voor het blok zetten, zó erg dat hij er een burn-out van krijgt zegt ‘ie wij vinden ook dat hij overdrijft, ja. Waar er muziek wordt gedeeld die allemaal even slecht is omdat we het niet eens kunnen worden over ons lied voor in de club. Waar we een kwartet maken van rare mensen in het openbaar vervoer, omdat ik me verveel. Waar we er altijd voor elkaar zijn, met elkaar kunnen praten en alles met elkaar kunnen delen. Van verpeste tosti’s tot moeilijkere tijden. We zijn draken, een bibaboederij, een dierentuin, onmogelijk, fantastisch. Iedereen noemt ons wel anders, maar uiteindelijk gaat het maar om één ding: onze mooie paarse kleur natuurlijk de baan.  
 
De wedstrijd
De Klassenoudsten
Zweinstein.gif
Weten jullie alles al over onze Klassenoudsten? Kun je de lievelingskleur van Matthijs opnoemen of de favoriete pagina uit een boek van Katie? De ijssmaak van Shane of weet jij wat Namine als ontbijt eet? Nee? Dan is dit de manier om erachter te komen! Wij hebben allemaal weetjes over onszelf bedacht, aan jullie de taak om te raden wie er bij welk weetje hoort!
 
De 1ste prijs: 1000 galjoenen

De 2de prijs is 500 galjoenen

De 3de prijs is 250 galjoenen
 
Mochten meerdere mensen alle antwoorden goed hebben dan zal er geloot worden tussen de potentiele winnaars!
 
 1. Wie heeft er ooit langdradig weekblad in de salade van de Zwadderaars gestopt?
   
 2. Deze persoon heeft een probleem met deadlines halen voor de Kwebbelende Klassenoudsten
   
 3. Deze persoon heeft de meeste punten gehaald van Zweinstein in jaar 1?
   
 4. Deze persoon heeft overal commentaar op
   
 5. Deze persoon heeft grote problemen met plannen
   
 6. De Ukkepulken van deze persoon heten Beest & Allergie
   
 7. Deze persoon heeft problemen met knopjes
   
 8. Deze persoon is sinds kort weer vrijgezel
   
 9. Deze persoon heeft een relatie met een zoeker  
 
Stuur alle antwoorden voor 22 december 2017 in een uil naar Shane Tyson & Nikita Hunter.
Je mag maar 1 inzending per irl persoon doen. (dus je mag niet twee keer meedoen als je twee accounts hebt)
 
En dat was het weer, we hopen dat jullie genoten hebben van deze editie van de kwebbelende klassenoudste en natuurlijk hopen we jullie allemaal weer te zien bij de volgende editie!
 
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daan Siebelink

Daan Siebelink Erg leuk in elkaar gezet, ik ga zeker meedoen met de wedstrijd! Leuke prijzen ook!

Elsalinde McPhee

Elsalinde McPhee Echt een hele gave editie! <3

Namine Gale

Namine Gale Succes iedereen! En hij is weer geweldig geschreven!

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Omg wat een geweldige editie! En die roddels echt Geweldig! ♡☆♡

Raven Prior

Raven Prior Succes iedereen ;)

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super leuke wedstrijd, helaas weet ik er heel veel niet. Wel super leuk.

Bambi Gardener

Bambi Gardener Echt weer een super editie!! :D en een leuke wedstrijd!♥

Amora Tyson

Amora Tyson Hahahhhahaha omg geweldig :') !!! Dat ik Shane heb afgewezen, is natuurlijk slechts een bijzaak! :')

Hayden Snape

Hayden Snape Oehhh Wedstrijdjes hè? :P succes iedereen :D Was trouwens weer leuk om te lezen, goed geschreven guys <3 :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte