Lorem Ipsum - jaar 26

- Van : Gus Sawyer

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Matthias Archer

Matthias Archer De veelgestelde vragen zijn erg fijn, maar na het lezen van de chaos in het smurfendorp zou ik daar ook wel veelgestelde vragen over willen zien. Zoals: Waarom was het voor de smurfen niet mogelijk om water én prikkeldraad te gebruiken? Word ik ook geel als ik in het vuur stap en is dat iets wat jullie zouden aanbevelen? En als ik katten graag aai, maakt dat mij meteen een naar persoon voor de smurfen? In ieder geval, wat een leuke editie weer en gefeliciteerd aan alle spotlights! Als ik het zo lees is het enorm verdiend!

Niall Newstone

Niall Newstone Oh wat een leuke editie weer! Er zijn mooie spotlights, de veelgestelde vragen zijn ideaal en het ontstaan van de smurfenleider is heel interessant. Leuk geschreven weer!

Lucy Hadley

Lucy Hadley gefeliciteerd aan de spotlights en wat was het weer een super leuke editie!

Pippa Novalak

Pippa Novalak Ohh wat leuk dat ik in de spotlight sta! Dankjewel Sofia, ik vind het heel leuk om te lezen wat je van mijn profiel vond! Gefeliciteerd andere spotlights en wat een leuke editie van Lorem Ipsum was dit om te lezen!

Ellen Aster

Ellen Aster Gefeliciteerd alle spotlights!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wat super leuk om weer een smurfenblad te zien! Erg leuke editie ook met weer super handige tips en leuke verhalen! Mooi geschreven!

Lieselot McVey

Lieselot McVey Oh wat leuk dat ik eens in de spotlight sta

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte