Behind the mask 2.0:  Maurit Josh McAllister
Wie zit er toch achter de verschillende gezichten hier op World of Potter NL? Heb jij je altijd al afgevraagd of Daisy en Nova in het echt ook van eekhoorntjes houden? Of dat Evangelien echt een ramp is in de keuken? En hoe zit het nu eigenlijk met het favoriete vak van de leraren zelf? Nou dan ben je hier op de goede plek! Iedere week vind je hier een interview met verschillende leden op de site die vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen zichzelf en hun character! Maurit, the stage is all yours!

- Van : Evangelien Borghesius

Maurit Josh McAllister 
 
IN CHARACTER FEITJES

Nickname: Maurit McAllister
Verjaardag: 2 juni
Baan: geen
Boeman: een weerwolf
Favoriete vak op WoP NL: toverdranken en Dreuzelkunde
Favoriete zwerkbal positie: wachter
Grootste avontuur op Zweinstein: stiekem het verboden bos in gaan om iemand te vertellen dat ze niet het verboden bos in moest gaan.

 

 

OUT OF CHARACTER FEITJES

Nickname: Zoë
Verjaardag: 19 september
Baan: ik zit nog in 2 Havo
Boeman: dat al mijn vrienden en familie me hebben verlaten
Favoriete vak op WoP NL: spreuken en bezweringen
Favoriete zwerkbal positie: drijver
Grootste avontuur: in de bergen van Noorwegen klimmen

IN HET ECHT = IN CHARACTER

Maurit houd heel erg van de bossen in Noorwegen, die bossen zijn dan zijn amortentia en ik ben zelf ook een groot fan van Noorwegen en waarschijnlijk zijn de bossen ook mijn amortentia. Maurit leest en schrijft ontzettend veel en dat zijn ook mijn hobby's. Maurit is best bang om dingen fout te doen en dat heb ik vaak ook, dat we bang zijn dat we mensen niet tevreden maken.


     IN CHARACTER <-> IN HET ECHT


Maurit is echt ontzettend verlegen, zeker als je hem voor het eerst ontmoet, maar ook als je hem wat langer kent. Dat heb ik nou echt totaal niet, ik kom altijd best druk over. Verder is Maurit als de dood voor honden en hondachtige, terwijl ik zelf juist twee honden heb en er hartstikke graag mee omga. 

 

 


KNAPPE SNOETJES

 

FC : Benjamin PapacEN TOT SLOT:

Ik wil later graag wat met wiskunde en filosofie gaan doen. Ik zie je al denken: WAAROM DIE VAKKEN. Ja, ik vind het gewoon leuk. XD

Netflix is life <3 Ik heb zo'n beetje al heel veel van Netflix gezien, maar ben gelukkig nog steeds niet uitgekeken!

Als ik me verveel ga ik altijd een beetje over WoP scrollen. Of ik zoek weer een andere RPG site waar ik dan hooguit een week online ben, maar daarna stop. XD

Vroeger zei ik altijd: "ik haat Harry Potter, ik ga het echt nooit lezen." En nu ben ik een grote fan. :p

 

Wil jij ook meedoen met Behind the mask 2.0? Aarzel niet en uil Evangelien en wie weet zien we jouw snoetje dan ook een keertje op ons blog!
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Irma Butterfly

Irma Butterfly :-) Leuk om wat meer over je te weten, Maurit!

Jane Roseworth

Jane Roseworth Heel leuk om wat te lezen over je Maurit!

Jade Diggory

Jade Diggory Leuk om te lezen :D

Raven Prior

Raven Prior Wat leuk om wat meer over je te lezen Maurit!

Grouzier Gonzales

Grouzier Gonzales Wat leuk om je wat beter te leren kennen Maurit!

Mirrie Nelson

Mirrie Nelson leuk om te lezen Maurit, en wiskunde en filosofie kunnen juist heel leuk zijn. Veel succes daarmee

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte