LexiConWel
Editie 1 ▲ Jaargang 1 ▲ Join The Club

- Van : Damien Melis

banner
 
Editie 1 Editie 1 Editie 1 Editie 1 Editie 1 Editie 1 Editie 1 Editie 1 Editie 1 Editie 1 Editie 1 Editie 1 Editie
 
back to black
 
 
 
 
working on
Bij het Lexicon werken wij als team aan pagina's. Er zijn natuurlijk ontelbaar veel pagina's en er staan ook al heel veel online! Maar hier willen we jullie laten weten waar we nu mee bezig zijn, en dus waar jullie naar uit kunnen kijken!
 
Momenteel werken wij aan:
 
• Madame Hooch
• Bernsteen & Slerblom
• Lepelblad
• Murtlapextract
• Chimeara
• Geheugensteen
• Anapneo
 
 
 
 
WatDoetLexie

Lexicon is als het ware een encyclopedie van het Harry Potter universum, maar dan op onze eigen geliefde website!

Deze encyclopedie moet natuurlijk gevuld worden met zo veel mogelijk pagina's met informatie en weetjes over zo veel mogelijk onderwerpen uit het Harry Potter universum. Dit is dan ook wat wij doen in de Lexicon Club!

Het is geen officieel baantje en je zult dan dus ook geen kleurtje krijgen als je lid van deze club wordt, maar het is wel een enorm mooi baantje om te hebben! Jouw eigen kennis van de Harry Potter wereld zal groeien door het schrijven van Lexicon Pagina's en je wordt er ook nog eens voor beloond!

Want natuurlijk doe je dit omdat je het super leuk vind, maaaaar de beloning die er bij komt is natuurlijk ook erg fijn. Bij Lexicon krijg je namelijk 12 Galjoenen per pagina die je schrijft uitbetaald! Wie wilt dat nou niet?!

Niet alleen groeit jouw kennis van het Harry Potter universum, kun je jouw schrijfvaardigheid verbeteren door het schrijven van de pagina's, is het een mooi opstapje voor een ander WoP baantje wat je misschien op het oog hebt, maar je krijgt er dus ook voor betaald. Beter kan haast niet toch? 
calendar
Welkom bij Lexi Connie Lexi Conwel!

Lexicon is de beste plek van World of Potter! Het is namelijk de encyclopedie waar je alle informatie kan vinden over het Harry Potter universum. Ben jij op zoek naar informatie over een plant, dier, wezen, toverdrank, personage, spreuk of voorwerp? Dat vind je bij ons! En het mooie van dit allemaal is dat je dit werk gewoon als een dropje kunt doen! Oftwel: Back To Black! ♥

In dit artikel zullen wij elke maand van alles vertellen over wat er in het Lexicon Team gebeurt! Maar voor het zo ver is, hebben we natuurlijk wel een Lexicon Team nodig om dit mee te doen!
 
 
 
 
LexiconLight
 
profile-picture
Schrijver van de maand:
 
Damien Melis
Wat een eer is het om schrijver van de maand te zijn van het Lexicon Team! Tenminste.. Als we een team zouden hebben dan!

Want helaas hebben we die op dit moment nog niet. Dus om mezelf schrijver van de maand te noemen terwijl we nog geen team hebben, tsja dat is een beetje raar eigenlijk hea?

Ik zou daarom ook zeggen, lees vooral de rest van het artikel goed om te zien of het Lexicon Team iets voor jou is! En hopelijk staat hier volgende week een mooi stukje van een trotse schrijver van de maand wat deel uitmaakt van een super gezellig en productief team! ♥ 
 
 
 

d9b867c99be001dc8405cb21606fa3f2.png

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden die ons willen helpen, want er is altijd werk wat gedaan moet worden. Dus, houd jij van schrijven en van de Harry Potter wereld? Ken jij alle boeken uit je hoofd, of vind je het gewoon leuk dingen te onderzoeken en te leren over "onze" wereld? Dan ben je bij Lexicon aan het juiste adres! Start nu met het verbreden van je kennis en solliciteer voor het geweldige Lexicon Team!

Eisen:
Minimaal 13 jaar
Grammaticaal sterk
Zelfstandig, maar ook in een team werken
Actief op WoP
In het bezit van alle zeven Harry Potter boeken (wij hebben eventueel ook de link naar de online boeken) en weet je veel van de wereld van Harry Potter af
Een achtergrond verhaal van minimaal 50 woorden

In je aanmelding moet het volgende staan:
Je gebruikersnaam op WoP
Je echte leeftijd
Een klein stukje over jezelf en waarom wij jou moeten kiezen voor dit exclusieve Lexicon groepje
Heb je andere accounts op WoP? Deel dit dan met ons
Als je al een baantje hebt, laat je leider dan even weten dat je solliciteerd! Ookal is Lexcion geen officiele baan en mag je dit dus naast je huidige baantje doen, het is toch fijn als je leider weet dat je dit werk ook erbij gaat doen

Stuur deze spetterende sollicitatie op naar Damien Melis met als onderwerp: *Gebruikersnaam* - Lexicon

See you next time met meer Lexicon info! Ennuhhh vergeet niet: LexiConwél! ♥
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Raven Prior

Raven Prior Oeeeh wat leuk! Succes met solliciteren allemaal ♥

Curt Kooperman

Curt Kooperman Heel veel succes met solliciteren allemaal! Leuke editie!

Mila Montage

Mila Montage Oeee Coolllll <3 Succes met solliciteren wwezenss <3

Daisy Luddington

Daisy Luddington Lexicon!! ♥ Super leuk zo'n rubriek over dit mooie deel van de site. Ik hoop dat het nog mooier gaat worden met alle nieuwe leden!

Hope Cortes

Hope Cortes Oe enorm tof baantje! Allemaal solliciteren ♥

Grouzier Gonzales

Grouzier Gonzales Had graag meegewerkt als ik daar tijd voor over had. Helaas zwem ik tegenwoordig niet meer zo in de overtollig tijd. Maar iedereen die dit misschien wel doet, solliciteer! Spendeer je tijd lekker in iets productief :)

Lucy King

Lucy King Wat een toffe editie! Lexicon is superleuk, dus snel solliciteren!

Ailynn King

Ailynn King Oeehh ja leuk :D Solliciteer allemaal voor het team, het werk is harstikke leuk :D<3

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte