De Verboden Sectie
Editie 3 - Jaargang 3 - Dit is je kans

- Van : Damien Melis

iy6hUYk.png
Editie 3, Jaargang 3
20 mei 2018
Wonderbaarlijk Welkom
Een warm welkom met BiebDiva
original gif
Een goede dag lieve biebeltjes,

Het is weer tijd voor het leukste artikel van de maand! De Verboden Sectie natuurlijk! ;) Jaja, zet je maar schrap, want ik, Olivia BiebDiva heb weer een hoop te bespreken met jullie!

Allereerst beginnen we zoals altijd natuurlijk weer met onze Prachtige Previews, die door niemand minder dan Damien Papa Bieb gepresenteerd zullen worden. Want er zijn weer een aantal heerlijke boeken in de maak!

Maar natuurlijk willen we ook weten welke boeken er deze maand allemaal nieuw in de bieb zijn! Nou, dat komt goed uit, want NAAM & NAAM zullen je hier alles over vertellen in de Handige Historie!

En als laatst hebben we deze maand even een break van onze Intelectuele Interviews, om afscheid te nemen van onze biebjes, namelijk Jazz Reddende Engel.

Duuussss ik zou zeggen geniet van deze nieuwe editie van de Verboden Sectie! ♥

P.S. Veel leesplezier! :)
Prachtige Previews
Korte inleidingen voor aankomende boeken met Papa Bieb
giphy.gif
Hallo hallo en welkom bij de preview show Prachtige Previews! Ik, Damien Papa Bieb zal jullie alles vertellen over de boeken waar het team momenteel mee bezig is!

Onze Sara Orangelotje is heerlijk bezig met een super handig boek over alle tovenaarsbanen! Dit werdt natuurlijk al een beetje besproken in het Survivalgids 101 voor Afgestudeerden, maar Sara gaat er nog wat dieper op in! Zo weten we straks alles over elk tovenaarsbaantje, is dat niet super!?

Maar Sara is niet de enige die hard aan het werk is! Ook onze Daan BiebSieb is nog druk bezig met zijn muziekboek! Het duurt misschien even, maar straks hebben we dan ook een fantastisch mooi boek wat we kunnen bewonderen in de bieb, toch Daan!? :)

En natuurlijk kunnen we Olivia BiebDiva niet vergeten! Ook zij is nog bezig met een spectaculaire uitbreiding op haar fantastisch mooie boek De Magische Middeltjes! ♥ Ik kan haast niet wachten om te zien wat voor moois ze hier weer van heeft gemaakt!

Ook Bjorne LetterVreter is lekker bezig aan een nieuw verhaal voor in het Magische Legendes en Verhalen boek! Het zal vast weer een heerlijk sprookje worden, maar welke is natuurlijk de vraag? Zijn jullie ook al zo nieuwsgierig als ik ben? ;)

Jade Rockabiebmiep heeft net haar allereerste boek af jeeeeej feestje! waar in de Handige Historie natuurlijk meer over wordt verteld! Maar hierdoor is Jade nog bezig met het uitzoeken en overwegen welk boek ze als volgende wilt schrijven! Wat ze ook gaat kiezen, het zal vast net zo fantastisch worden als haar eerste boek!

Jaja, ook Damien Papa Bieb, oftwel ikzelf, is nog steeds bezig met zijn boek over de Familie Wemel. Hij is er misschien al een tijdje mee bezig, maar deze drukke man komt steeds dichter bij het eind van zijn boek en kan niet wachten om het met jullie allemaal te delen!
En het huiswerkboek heeft Damien natuurlijk ook nog niet uit het oog verloren! Maak jullie maar geen zorgen, want dat iets misschien wat langer duurt, betekend natuurlijk niet dat we er niet mee bezig zijn! :)

En ondanks dat we afscheid hebben moeten nemen van onze Jazz Reddende Engel, maakt ze wel haar boek af waar ze nog mee bezig was! Hoe attent is dat?! ♥ Dit boek zal gaan over de Stichters van Zweinstein. Dit kan niet anders dan een super boek worden natuurlijk!

Maar goed! Genoeg geklets over wat nog moet komen, laten we nu een kijkje nemen naar wat al is geweest in de Handige Historie!
Handige Historie
Prachtig overzicht van alle onlangs verschenen boeken met Biebsieb & Orangelotje
tumblr_n988g2ySdo1tezxgvo1_500.giftumblr_n988g2ySdo1tezxgvo1_500.gif
Wat een geweldige Previews waren dat Damien! Maar inderdaad, het is de hoogste tijd voor de Handige Historie die wij, Daan BiebSieb en Sara Orangelotje met jullie zullen bespreken!
Deze maand zijn er iets minder boeken online gekomen vergeleken met vorige maand, maaaaar dat betekend natuurlijk niet dat we stil hebben gezeten!

Damien verklapte het al een beetje, maar Jade Rockabiebmiep heeft deze maand haar allereerste boek geschreven! En wat is het toch een pracht boek geworden! Het gaat natuurlijk over de biografie van MARCEL LUBBERMANS! En geloof ons maar als we zeggen dat het de moeite waard is om deze even te bekijken. ;) Goed gedaan Jade, ga vooral zo door!

Ook Sara Orangelotje heeft een fantastisch boek geschreven deze maand. Ze is enorm trot op dit pareltje, en eigenlijk zijn we dat allemaal wel, want wauw Sara.. Wat heb je dit goed gedaan zeg! ♥ Ben je al nieuwsgierig over welk boek we het hebben? Oke vooruit, we zullen je dan niet langer meer in spanning houden! FABELDIEREN EN WAAR ZE TE VINDEN is het boek waar we het over hebben, dus bekijk hem maar snel in de bibliotheek!

Ook zijn er weer een aantal updates geweest deze maand aan het OUDE RUNEN VERKLAARD boek! Dit met dank aan Damien Papa Bieb en natuurlijk de leraar van het vak Runen zelf, Grouzier! Het is super om te zien dat jullie samen zo hard aan dit boek werken, zodat het aansluit op de lessen van Grouzier.

Ook zijn de spreuken weer toegevoegd bij het boek GEDAANTEVERWISSELING! Ik had namelijk gehoord dat sommige van jullie dit wel erg fijn vonden. Dus bij deze heeft Damien die weer terug gezet voor jullie! ;)

Dat was hem weer voor deze maand, maar niet getreurd want we hebben hieronder nog een mededeling voor jullie! Lees dus vooral verder!

P.S. De bibliotheek is te vinden op de 4e verdieping van Zweinstein! ;)
Akelig Afscheid & Aanmeldingen
Afscheid van Jazz & een nieuw plekje door Lettervreter & Rockabiebmiep
giphy.gifURL

Welkom bij Akelig Afscheid & Aanmeldingen! Wij zijn Bjorne LetterVreter en Jade Rockabiebmiep en wij zijn hier om helaas afscheid te nemen van onze Jazz Reddende Engel. Maar ook betekent dit dat er een plekje vrij is in het geweldige biebteam waar je je nu voor kunt aanmelden!

Goed, laten we eerst eens even een goed afscheid van onze Jazz nemen. Want wat een geweldige boeken heb jij geschreven Jazz! Je begon met het KRUIDENKUNDE boek samen met Anise en binnen de kortste keren stond deze al online.
Maar natuurlijk zal niemand jouw SURVIVALGIDS 101 VOOR AFGESTUDEERDEN vergeten! Want dit is toch wel een heerlijk boek om door te lezen als je net afgestudeerd bent, of als je gewoon even zin hebt om te lachen. ;)
En ook nu ben maak je jouw boek over de Stichters van Zweinstein nog af. We kunnen geen van allen wachten om te zien wat voor iets leuks je hier weer van hebt gemaakt!
Jazz, Reddende Engel, we gaan je missen in het team en we vinden het jammer dat je ons hebt moeten verlaten. ♥

Maar dit einde voor Jazz, betekend een nieuw begin voor een ander. Dus lijkt het jou leuk om lid te worden van ons geweldige biebmiep team? Hou jij van lezen, maar vooral ook van schrijven? Heb je nu al geweldige ideeën voor boeken die de bibliotheek nog leuker zouden kunnen maken?
Stuur dan een uiltje naar Damien Melis met jouw sollicitatie en meld je aan bij de club! In de club staat overigens ook meer informatie over wat er allemaal in de sollicitatie zou moeten staan.

Veel succes allemaal! ♥
Vormgeving mede mogelijk gemaakt door Thomas Rutherford
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Chloë Reyes

Chloë Reyes Leuke editie!!!!<3

Mila Montage

Mila Montage Leuke editie!!! <3 Leuk om te lezen

Melody Everbleed

Melody Everbleed Leuk editie! Ik kijk uit naar de nieuwe boeken die dit jaar zullen verschijnen <3

Stan Riggs

Stan Riggs Super leuke editie weer!! Altijd leuk om te lezen ♥

Mila Montage

Mila Montage Onwijs leuke editie. k ga zeker soliciteren! Veel pezier

Irma Butterfly

Irma Butterfly Ik kan niet wachten om de nieuwe boeken te gaan lezen en gebruiken! :-)

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte