MACUSA

MACUSA

Naam: The Magical Congress of the United States of America (MACUSA)
Locatie: Woodworth gebouw, New York
Ontstaan in: 1693 (PM)
Gecreëerd door: Amerikaanse Ministerie van Toverkunst
Huidige eigenaar: Amerikaanse Ministerie van Toverkunst

Eerste verschijning: Fabeldieren en waar ze te vinden
Laatste verschijning: Fabeldieren en waar ze te vinden

 
UITERLIJK
MACUSA is sinds de jaren ‘20 gevestigd in het Woodworth gebouw in New York. Dit gebouw vestigt zich in Manhattan, op 233 Broadway om precies te zijn. Het gebouw is met zijn 60 verdiepingen een zogenoemde ‘’skyscraper’’. Het gebouw is al in 1913 gebouwd en was tot 1930 het langste gebouw in Manhattan. Het gebouw heeft echt bestaan.

Het embleem van MACUSA is een Amerikaanse vlag gecombineerd met een fenix (JKR).

Wanneer MACUSA wordt binnengetreden kom je terecht in een hele grote hal, vol met accenten van zwart en goud. In het midden van de hal staat er een monument met vier pilaren waar feniksen op staan. In het midden hiervan staat een groep van standbeelden, om iedereen die tijdens de heksenvervolging in Salem zijn overleden te herdenken. Hieronder staan vier woorden: ‘’Integritas, Unitas, Virtus, Magia’’ wat integriteit, unanimiteit, moed en magie betekent (JKR).

Er is ook een mogelijkheid om naar beneden te kijken in de grote hal. Hier kan gezien worden dat er een hoop verdiepingen onder liggen. Tegen de muur hangt een portret van de Minister Angelina Picquery (PM).
MAGISCHE CAPACITEITEN
MACUSA is beschermd met magie. Het gebouw is namelijk toegankelijk voor zowel niemagies als tovenaars. Voor tovenaars is het mogelijk om MACUSA binnen te gaan door de juiste spreuken uit te spreken. Welke dit zijn, is onbekend.
GESCHIEDENIS
MACUSA bestaat al sinds 1693. Het is toen opgericht om de tovenaars gemeenschap geheim te kunnen houden. In Amerika waren ze daar toen bang voor, aangezien de heksenvervolging in Salem net achter de rug was. MACUSA is voor een groot deel geïnspireerd door het Britse Ministerie van Toverkunst (PM). Mensen van alle soorten magische stammen in Noord-Amerika werden verkozen om naar MACUSA te komen. Zo werden de eerste wetten voor de magische gemeenschap in Noord-Amerika gevormd.

Het primaire doel van MACUSA was om corrupte tovenaars tegen te gaan. Zij hadden andere tovenaars opgejaagd voor persoonlijke doeleinden. Het doel was om het continent van deze tovenaars te verlossen door ze op te pakken. Daarnaast hadden ze ook hun handen vol aan alle criminele tovenaars die naar Noord-Amerika gevlucht waren, vooral omdat er nog geen exacte wetten waren (PM).

MACUSA is een eendelige overheidsinstelling (JKR). Dit betekent dat er geen onderscheid is tussen een ‘’eerste’’ en een ‘’tweede’’ kamer, maar dat dit allemaal bij elkaar gevoegd is. Net als het Britse Ministerie van Toverkunst heeft MACUSA schouwers in dienst. Deze hanteren de wetten die zijn opgelegd in Noord-Amerika. Deze wetten zijn een stuk strenger dan die bij alle andere Ministeries (PM). De eerste Schouwers die MACUSA aannam waren er maar twaalf. Het werk was zoveel en ze waren maar met zo weinig, dat ze wisten dat het ze misschien hun leven zou kosten wanneer ze de baan aannemen. Deze groep schouwers wordt sindsdien erg gerespecteerd (PM).

Kijk eens naar deze locaties