Forest of Dean

Forest of Dean

Naam: Forest of Dean
Locatie: West Engeland, naast de grens van Wales.
Ontstaan in: Duizend jaar geleden
Gecreëerd door: Onbekend
Huidige eigenaar: Onbekend
Motto:Onbekend

Eerste verschijning: Harry Potter en de Relieken van de Dood
Laatste verschijning: Harry Potter en de Relieken van de Dood

 
UITERLIJK
Forest of Dean is een bos in de buurt van West Engeland aan de grens van Wales. Het is in de buurt van Chepstow (RD33)
GESCHIEDENIS HARRY POTTER
Dit bos is een van de plekken waar Harry en Hermelien kamperen in hun zoektocht naar de Gruzielementen van Voldemort. Forest of Dean speelde een belangrijke rol. Hermelien opende haar tas en beschreef de plek. Firminus Nigellus Zwarts hoorde dit en gaf deze informatie door aan Severus Sneep. Hij maakte gebruik van deze situatie en bracht het zwaard van Griffoendor via zijn patronus naar Harry. (RD33)

Diep in het bos is een kleine meer in de Forest of Dean. De patronus van Sneep leid Harry van de kampeerplek naar dit meer waar het zwaard van Griffoendor onder het ijs zit. (RD33)

Harry duikt het water in maar toen Harry het zwaard vond werd hij bijna gewurgd door het medaillon van Zwadderich. Ron Wemel redde hem en vernietigde het medaillon, een Gruzielement van Voldemort, met het zwaard van Griffoendor. Ron Wemel was op het goede moment terug gekeerd nadat hij een tijdje Hermelien en Harry had verlaten. (RD19)
GESCHIEDENIS
Forest of Dean is een bos gevestigd in West Engeland. Het bestaat al duizenden jaren, is in het verleden gebruikt voor mijnen en als land om te jagen.

Kijk eens naar deze locaties