Hallo allemaal en welkom bij de eerste editie van Evangelien's beauty blog. Ik mag om de week een recept met jullie delen waardoor jullie nog mooier worden én het is niet alleen goed voor dames, heren, ook jullie kunnen soms wat extra's gebruiken om fabulous te blijven!

Kijk eens naar buiten. Ja, vreselijk hé! Dat natte gure winterweer is natuurlijk een aanslag op onze mooie huid en erger nog, met het kusjesseizoen voor de deur hebben onze lippen heel wat te verduren. Wil jij ook mooie, zachte kissable lippen?

Nou zoek niet verder, ik heb dé oplossing! Met het recept van vandaag maken wij een lippenbalsem die je lippen verzacht, heerlijk fris ruikt en eigenlijk ook best goed smaakt. Smaakt, ja! Maar niet opeten hé!

Je kan alle ingrediënten online, bij de Tuinen etc vinden, sommige zijn wat prijziger dan anderen, maar geloof mij. A little goes a long way. Je kan het voor meerdere recepten gebruiken en gaat super lang mee!

Perkamentus zal jaloers op je zijn, want wij maken: Citroenzuurtjes lippenbalsem!

Benodigdheden:
-theelepel bijenwas (online of bij de tuinen)
-theelepel honing (gewoon huismerk is prima)
-theelepel kokosolie (aldi, action)
-Paar druppels citroenextract (bij de bakproducten)

-Twee magetron schaaltjes (en natuurlijk een magnetron)
-Lipbalsem potje (van die reispotjes of een oud potje/stick, wel even schoonmaken)

Instructies:
Stap 1:
Vul de ene schaal met bijenwas en de andere met alle andere ingrediënten
Stap 2: 
Verwarm beide schaaltjes 15-20 seconden
Stap 3: 
Roer de bijenwas goed door, herhaal proces voor de bijenwas als het nodig is
Stap 4:
Meng de ingrediënten met de bijenwas, zorg wel dat deze nog warm zijn. Als ze koud zijn tolt het bijenwas en kun je het niet meer goed mengen
Stap 5:
Giet het in je potje en stop hem in de koelkast voor 30 minuten

En that's it! Met deze fantastische lippenbalsem heb jij lippen om te zoenen! Kom maar op met die marretak!Welk soort recept willen jullie de volgende keer zien?