Naam: Amaryllis Fallen Dreamweaver (voorheen Daisy Fallen Dreamweaver)
Leeftijd: 28 jaar
Afdeling: Griffoendor
Baan: Afdelingshoofd Griffoendor
Lievenlingseten: Pizzaaaaaaaaa, milkshakes
Lievelingsdrankje: Wijn, Cocktails, theee
Patronus: Dolfijn
Nationaliteit: Brits

 

 

 

 

 

Naam: Daisy
Afdeling: Zwadderich maar ook weer niet. Je kan me best zien als een kruising tussen Zwadderich en Huffelpuf. 
Lievelingseten: rauwkost!
Lievelingsdrankje: Lipton Ice tea en cocktails
Nationaliteit: 99,99% Vlaming, Belgisch
Opleiding/baan: Als opleiding heb ik Administratie gedaan/ momenteel al meer dan een jaar werkzoekende ;)
Patronus: Dolfijn 

 

 

 

 

 


Ik en Amaryllis lijken op bepaalde punten wel op elkaar. Zo zijn Amaryllis en Daisy beide gedreven in wat ze doen! Ze gaan geen uitdagingen uit de weg. Een stuk van Amaryllis haar leven komt een beetje overeen met Daisy haar leven. Zo hebben Amaryllis en Daisy beiden een zware jeugd gehad en zijn ze beiden opgegroeid zonder hun biologische vader te kennen. 

 

Zelf heeft Amaryllis na haar studies op Zweinstein een cursus voor secretaresse  gedaan. Deze cursus sluit dan weer aan waarin Daisy is afgestuurd in administratie.


De grootste overeenkomst tussen Amar en Daisy is toch wel de liefde voor muziek. Al is Amaryllis beter met muziek dan Daisy. Toch houden ze er beide heel veel van.



Amaryllis was al op haar 17 jaar moeder geworden en had het de vader pas veel te laat verteld. Irl is Daisy geen mama,maar heeft ze wel een 11 jaar jongere zus en een 14 jaar jongere broer. Amaryllis is enigskind en Daisy was altijd wel omringd door kinderen in haar familie. 


Amaryllis is op sommige punten ook wel roekeloos, wat Daisy dan weer niet is. Daisy houdt ervan om zeker te weten dat alles gebeurd hoe zij het zou willen dat het gebeurd. 


Maar het grootste verschil tussen Amaryllis en Daisy is toch echt wel hoe ze reageren. Amaryllis blijft altijd rustig en wordt niet snel boos. Zij kan eigenlijk veel verdragen. Daisy daarin tegen is iemand die snel boos kan worden. Al laat Daisy dat dan weer niet altijd zien. Amaryllis trekt zich ook niet veel van mensen aan, wat Daisy dan weer wel doet.