De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 19

- Van : Isaac Howell

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Nikita Hunter

Nikita Hunter Blijkbaar lijk ik het meeste op Clio.. Verbaasd me eigenlijk ook niet zoveel! Ik moet zeggen dat ik enorm heb genoten van deze KK, al zorgt het er wel voor dat ik jullie gaos weer even heeeel erg mis. Maar gelukkig weet ik nu wel dat het niet aan mij lag, maar dat jullie gewoon zo gaotisch van jullie zelf zijn. Scheelt weer hè! Ik kijk nu al uit naar de volgende editie lieverds! ♥

Moira Nolan

Moira Nolan Wat een leuke editie. Erg leuk om Linnea, Wyatt, Clio, Eliya, Sanne, Georgia en Isaac wat beter te leren kennen bij het voorstelrondje! Ook heel interessant om te lezen wat de Klassenoudsten allemaal uitspoken en ik heb ook zeker genoten van het kerstverhaal!

Freye Rhys

Freye Rhys Dit is echt een super leuke editie! Tot nu toe een van mijn favorieten denk ik. Ik lijk meer op Wyatt. Ik vond het echt super leuk ik kan het niet genoeg zeggen!!

Abigail Ainsworth-Thorne

Abigail Ainsworth-Thorne Wat een super leuke editie :D

Leah Lovejoy

Leah Lovejoy Wat een super toffe editie iedereen! Georgia mag dan wel mijn zusje zijn, maar ik lijk toch echt het meest op Isaac, grappig!

Clio Cunningham

Clio Cunningham Hij is weer zo leuk gewordennn !

Ellen Aster

Ellen Aster Hahah oke Ellen lijkt blijkbaar het meest op een combinatie van wombat Wyatt en aardbeikikker Adam :P En blijkbaar lijk ik het meest op Schoenbekooievaar Sanne! Grappig!

Mirjam Zwarts

Mirjam Zwarts Wioew! Super leuke editie weerr! ♥

Eliya Rainrose

Eliya Rainrose yesssss, geweldig!

Asterope Mandley

Asterope Mandley Wat een leuke kerstige editie! Super leuk om de nieuwe dieren op deze manier te leren kennen! De gaos was heel erg grappig om te lezen! De quiz was ook super leuk, blijkbaar lijk ik het meest op Linnea... Het verhaal was echt heel heel heel fijn en grappig om te lezen, gelukkig is alles goed afgelopen en moest inchworm Isaac kerst niet weer alleen blijven met kerst! Super leuke eerste editie, Isaac!

Hitoshi Tadashi

Hitoshi Tadashi Super leuke editie! Een heel mooi Kerstthema. Fijne Kerst !

Rosalynn Katana

Rosalynn Katana Wat een leuke editie alweer! Oh ow die Gaos is toch wel een hele beestige boel! Leuke eerste editie van je Isaac!

Wyatt Maxfield

Wyatt Maxfield Toffe editie!

Sanne Sanderson

Sanne Sanderson ik ben trots Isaac! ❥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte