Gouden Griffel • lesjaar 26 • week 8

- Van : Malachi Tealeaf

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Luna Jansen

Luna Jansen Wow, ik had dit niet verwacht! Echt heel erg bedankt!

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Gefeliciteerd met de Gouden Griffels Luna en Lieselot! En Jayden natuurlijk met zijn 'denkbeeldige' tweede Gouden Griffel!

Matthias Archer

Matthias Archer Whoohooo! Gefeliciteerd allemaal!

Riley Marks

Riley Marks Nogmaals gefeliciteerd Jayden, Luna en Lieselot!

Rosemary Brent

Rosemary Brent Wat een leuke huiswerkstukken zijn er weer ingestuurd! Ik ben wel benieuwd waar die flirt naar Jayden op uit loopt en wat Luna heeft gezien in het bos. Ook een topbeoordeling, Lieselot!

Jenna Armstrong

Jenna Armstrong Gefeliciteerd alledrie! Wat leuk om te zien dat er zo actief huiswerk gemaakt en beoordeeld wordt! Superleuk gedaan <3

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Gefeliciteerd Jayden, Luna en Lieselot! Echt super leuk geschreven! :D

Zonne Stark

Zonne Stark Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd!!

Antoinette Balard

Antoinette Balard Wauw, wat is iedereen toch enorm goed bezig! Heel erg leuk om te lezen en wat tof dat er ook nog zo'n mooie Gouden Griffel jullie kant op komt! Gefeliciteerd!

Dakota Lucelence

Dakota Lucelence Opnieuw een heel leuke editie, met terechte winnaars! Gefeliciteerd alledrie!

Ellen Aster

Ellen Aster Jaaaa gefeliciteerd Jayden, Luna en Lieselot! :D

Lieselot McVey

Lieselot McVey Wordt er zomaar geflirt met Jayden. Dan moet ik in een hoek gaan kijken en het in het oog houden. Ik ben echt enorm blij met mijn gouden griffel. Ik ben blij dat ik er toch een heb kunnen bemachtigen deze keer

Lucy Hadley

Lucy Hadley Ik ga dat huiswerk van Jayden maar eens lezen! En wat een leuke feedback Lieselot en wat een leuk huiswerkbegeleiding Luna! Gefeliciteerd alledrie!

Elleri Anderson

Elleri Anderson Leuke editie weer!

Elleri Anderson

Elleri Anderson Wordt er nu zomaar geflirt Jayden? Oehh... dat houd ik even in de gaten hoor! En Luna, wat een mooi huiswerkje heb jij geschreven zeg! Gefeliciteerd met jouw runner up. Jij ook gefeliciteerd met jouw gouden griffel Lieselot. Leuk dat jouw feedback zo inhoudelijk is. Dat is altijd heel fijn om terug te krijgen

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte