De Wereld van Harry Potter | De Stik-de-Moord: Een wezen?! en 5 andere feitjes
In deze rubriek leren we je graag wat dingen bij over de wereld van Harry Potter! Op World of Potter kan je enorm veel leren over deze magische wereld en daar dragen we via deze rubriek graag een steentje aan bij!

- Van : Natalie Tyson

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Nathaniel Westfield

Nathaniel Westfield Ik ga nooit meer slapen!

Mason Klank

Mason Klank Tuurlijk was ik op de hoogte van de feiten, toevallig afgelopen week nog een les over geschreven die in jaar 7 gegeven zal worden! Maar het blijft een bijzonder en angstaanjagend wezen! Leuk artikel is het geworden!

Aspen Windsor-Brown

Aspen Windsor-Brown Eerlijk gezegd had ik ook wel geloofd dat het een mantel was hoor.. Al weet ik niet wat ik naarder vind. Dit enge beest of zo’n enge mantel..

Aslan Hayes

Aslan Hayes Ik wist al veel over dit fabeldier, maar dat zal komen omdat ik in fabeldieren veel interesse heb! Leuke blog met handige feitjes voor iedereen die diens kennis wil vergroten.

Delphinus Flavus

Delphinus Flavus Ik denk dat het vast voor meer mensen handig kan zijn om te leren dat dit een fabeldier is! Handige weetjes!