De Wereld van Harry Potter | 8 feitjes over radioprogramma Met het oog op Potter
In deze rubriek leren we je graag wat dingen bij over de wereld van Harry Potter! Op World of Potter kan je enorm veel leren over deze magische wereld en daar dragen we via deze rubriek graag een steentje aan bij!

- Van : Kaltain Galathynius

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Keeya Boikanyo

Keeya Boikanyo Dat dit überhaupt nodig was voelt zo gek! Gelukkig hebben we nu niet meer zo iemand rondlopen als Voldemort, tenminste hoop ik dan...

Myth Ashryver

Myth Ashryver Pfoeee wat een nare dingen zijn er toch allemaal gebeurd he? Mooie blog Kaltain. Bedankt dat je dit nog eens onder de aandacht brengt!

Cywen Velaryon

Cywen Velaryon Wat erg dat het er ooit zo slecht aan toe ging in onze wereld dat we dit nodig hadden.. Maar gelukkig had Harry een heleboel lieve vrienden en kennissen die achter hem stonden!!

Freyr Ragnulf

Freyr Ragnulf In de geschiedenis zijn zulke dingen natuurlijk vaker geweest, ook in de Dreuzelwereld. Een mooie uitvinding, maar natuurlijk niet in combinatie met de redenen waarom het nodig was... Interessante blog weer, Kaltain. We mogen maar blij zijn dat wij dit niet hebben en hopen dat we het niet nodig gaan hebben.

Michael Doublier

Michael Doublier Wat een barre tijden waren dat, ik ben blij dat ik dat niet heb meegemaakt..

Raelynn Summers

Raelynn Summers Wat hebben ze het radioprogramma toch slim in elkaar gezet destijds. Handig zo al die bijnamen en wachtwoorden. Fijn dat ze de mensen vertelden hoe het werkelijk in elkaar zat in die moeilijke tijden! Super leuk om over te lezen, tof geschreven ook :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte