De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 20

- Van : Isaac Howell

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Moira Nolan

Moira Nolan Leuke KK was dit weer! En wat een hoop roddels. Heerlijk om dat allemaal te lezen en te weten waar onze Klassenoudsten zich mee bezig houden/wat ze aan het doen zijn wanneer ze vrij zijn van hun taken. En Ella en Simon klinkt wel als een goede combi! Ik denk niet dat dat per se hoeft te botsen hoor. Het kan ook juist heel goed uitpakken wanneer je beide even iets anders in elkaar zit. En ik denk dat ik de fout hebt ontdekt bij raad de fout. Je kunt namelijk geen elektronica gebruiken op Zweinstein. Dus een telefoon, klok en horloge werken daar niet. Wat een leuk Once upon a time verhaal! Gelukkig is het toch allemaal goed gekomen en zijn Inchworm en Grietje weer veilig thuis aangekomen. En gefeliciteerd May! Ik weet zeker dat je het supergoed gaat doen als Klassenoudsten!

Sharona Cops

Sharona Cops Wat een super leuke editie! Die roddels zijn echt wel sappig, de drama: love it. Natuurlijk kan Eliya haar telefoon en social media niet gebruiken op Zweinstein dus dat is de fout. Ik ben al benieuwd naar volgende editie

Rosalynn Katana

Rosalynn Katana Oeh wat een super leuke editie alweer! Zeker die roddels blijven leuk om te mogen lezen en ik ben benieuwd of er op vele nog een vervolg komt... de fout is natuurlijk de technologie, dat is immers nogal onmogelijk! Maar ook een sprookje en een voorstelling zijn weer leuk! Goed gedaan!

Oliver Wuppels

Oliver Wuppels Ohh wat een super leuke rubriek zeg! Heerlijk om te lezen

Ellen Aster

Ellen Aster Superleuuuuuuuk! Ik vond vooral de roddels van deze editie helemaal top! En raad de fout, nou dat is ook weer een duidelijke: het gebruik van technologie op Zweinstein, natuurlijk! Leuk geschreven deze KK :)

Hitoshi Tadashi

Hitoshi Tadashi Wat is de KK weer een lekker genot moet ik zeggen! De geruchten waren weer erg sappig. Misschien moet ik de klassenoudsten toch maar wat meer gaan volgen hoor! Lijken mij bijzondere bibadieren. Verder vond ik het inch en grietje sprookje ook wel erg mooi. Ik moest even een traantje wegpinken toen het voorbij was. En welkom nog May! Super leuk om May zo een beetje te leren kennen! Love deze KK weer!

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Ik heb nu al zin in een jubileumfeestje in 2068. Super leuke editie dit weer!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte