De S.M.U.R.F. - Jaargang 22 - Editie 1

- Van : Nimphara Muijs

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Zoë Jacob

Zoë Jacob Oehhh wat een leuke editie zeg, super leuk om mijn eigen hoofd te zien. Ik ben totaal verrast O-O, wel super leuk natuurlijk! Dankjewel!!!

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Wat een geweldig blad is dit, qua opmaak maar ook qua inhoud. De wijsheden zijn fantastisch hahah, echt heel erg leuk!

Niall Newstone

Niall Newstone Wat een geweldige lay-out en wat een leuke rubriekjes. Ik moet zeggen dat ik er echt enorm van genoten heb. Super Leuk gemaakt!

Katheryne Thornburgh

Katheryne Thornburgh Oh wat ontzettend leuk gedaan! En die smurf als cursor...Geweldig!!! Heel leuk om te lezen

Thomas Lynck

Thomas Lynck Wat een prachtige lay-out is het geworden, en wat een toffe rubrieken! Leuk om allerlei informatie te lezen over de verschillende faceclaims. En wat interessant hoe de smurfen zijn ontstaan! Ik wist helemaal niet dat ze vroeger kikkervisjes waren. Het verhaal van Siegfried vond ik ook heel mooi om te lezen. Eveneens de wijze woorden. Heel leuk gedaan smurfen, en als iemand zin heeft om te smurfen voor de smurfen. Zeker smurfen! (Toch?)

Flora Flores

Flora Flores Wat leuke blad van jullie achtergrondverhaal team en ik hoop er nog meer volgen

Zale Callidus

Zale Callidus O wacht, dat staat er boven. Laaaaaaaaat maaaaaaar

Zale Callidus

Zale Callidus Ik ben wel benieuwd waar S.M.U.R.F. voor staat, misschien ook wat voor de volgende keer om te vertellen?

Juniper Blake

Juniper Blake Wauwwww, wat ziet dit er super leuk uit en wat onwijs leuk om te lezen! ♥ Geweldig werk, smurfjes! Super toffe titel ook :D Ik vind de FC's ook super leuk, helemaal zo in die sterretjes hihi, alsof het zelf sterren zijn! Super leuke extra info ook! Omg en die smurf-cursor. Love it! Heerlijke rubrieken ook. Ik vind het verhaal over Siegfried de Piraat echt onwijs origineel zeg! Ook het ontstaan van de smurfen vind ik onwijs leuk geschreven, en super interessant! De wijze woorden, hahaha. Wijs zijn ze zeker! Jammer dat ik geen smurfje ben, want je haalt er duidelijk heel wat voordelen uit! Ik vond dit erg leuk om te lezen!

Riley Moore

Riley Moore Gefeliciteerd met de prachtige nieuwe lay-out en blad lief AV team! ❤️

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte